KÜ tüüptegevuste list
Moderaator:Heino
Kas keegi on viitsinud endale genereerida nimekirja tegevustest, mida periooditi tuleb teha? Need võivad olla kogu KÜ tegevusega seotud ülesanded.
Olen juhatuses suht uus inimene ja praegu valitseva korralageduse tingimustes tahaks kõik asjad ikka nii ära teha, et midagi kahe silma vahele ei jääks. Arusaadav, et kõigi KÜde kohta ei saa sama list kehtida, aga alati saab täiuslikku nimekirja enda jaoks kohandada.
See võiks välja näha a la Outlooki/Google'i kalendrina (kui see tuttav ette tuleb), et a la:
- iga kuu viimane päev - korja maja veenäidud kokku
- iga kuu 10. päev - küsi raamatupidaja käest eelmise kuu kuluaruannet
- iga kuu 20. päev - maksa Eesti Energiale, Tallinna Küttele, Ragn-Sellsile kuluarved ära
- 25.02 - raamatupidaja käest majandusaasta aruanne küsida
- 15.03 - kutsu kokku üldkoosolek majandusaastaaruande ning majanduskava kinnitamiseks
- 15.04 - lõpeta kütteperiood
- 20.05 - telli soojusvahetite läbipesu (juhul, kui kütteperiood on lõpetatud)
- 30.06 - esita majandusaasta aruanne MTA-le
- 15.10 - alusta kütteperioodi (kui on vajalik)
Failihalduse all on taoline hea illustratiivne plokk-skeem üldkoosoleku läbiviimise kohta. Mulle ilgelt abiks.
Olen juhatuses suht uus inimene ja praegu valitseva korralageduse tingimustes tahaks kõik asjad ikka nii ära teha, et midagi kahe silma vahele ei jääks. Arusaadav, et kõigi KÜde kohta ei saa sama list kehtida, aga alati saab täiuslikku nimekirja enda jaoks kohandada.
See võiks välja näha a la Outlooki/Google'i kalendrina (kui see tuttav ette tuleb), et a la:
- iga kuu viimane päev - korja maja veenäidud kokku
- iga kuu 10. päev - küsi raamatupidaja käest eelmise kuu kuluaruannet
- iga kuu 20. päev - maksa Eesti Energiale, Tallinna Küttele, Ragn-Sellsile kuluarved ära
- 25.02 - raamatupidaja käest majandusaasta aruanne küsida
- 15.03 - kutsu kokku üldkoosolek majandusaastaaruande ning majanduskava kinnitamiseks
- 15.04 - lõpeta kütteperiood
- 20.05 - telli soojusvahetite läbipesu (juhul, kui kütteperiood on lõpetatud)
- 30.06 - esita majandusaasta aruanne MTA-le
- 15.10 - alusta kütteperioodi (kui on vajalik)
Failihalduse all on taoline hea illustratiivne plokk-skeem üldkoosoleku läbiviimise kohta. Mulle ilgelt abiks.
Re: KÜ tüüptegevuste list
Tore muidugi, et kõik meeles on. Mul on pigem küsimus selles, et puudub varasem KÜ juhatuse liikme kogemus ja iga päevaga avastan enda jaoks üha uusi asju. Arvata on, et 1-2 aasta pärast pole endal ka seda vaja.
Hea Thom. Usu, et me keegi pole kogemustega KÜ juhatuse liikmeks sündinud. Kõik on tulnud tasapisi. Ja eks meil kõigil tuletas ema kunagi meelde, et pese nüüd hambad ära ja kammi juukseid ja ...... Nüüd tuleb see kõik ilma listita.
LIhtsalt hea inimene 

Sama siin ... alguses sai ikka ülesse kirjutatud ning nüüd juba nn. "loomulikult" meeles. Selline rutiinilaadne asjandus. Kui midagi jääb tegemata, tekib kohe imelik tunne ning korjan tolmu alt loetelu välja selgitamaks välja puuduvad lülid 
Toimi nii nagu ise heaks arvad, sest inimesed on erinevad ning tüüpilist "iga uus sell tehku just selle loetelu alusel" paberit kusagil kinnitatud pole
KÜ-d on erinevad oma tegevuste ja toimetustega.

Toimi nii nagu ise heaks arvad, sest inimesed on erinevad ning tüüpilist "iga uus sell tehku just selle loetelu alusel" paberit kusagil kinnitatud pole