korteriomand ja vastuseisja
Moderaator:Heino
ühistul on plaanis ehitada pääningu alla korteriomandeid, kuid üks ühistu liige takistab antud toimingut läbi viia, teised ühistu liikmed on selle poolt. tean, et võeti vastu vastav muudatus, et on võimalik ka ilma tema nõusolekuta korteriomandid ehitada ning need maha müüa. olen ma õigesti aru saanud ning kuidas see ühistu poolt ära teostada.
Tänan vastuste eest.
Tänan vastuste eest.
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Oot-oot. Nii lihtsalt see asi ka ei käi. Ikka läbi kohtu. Vaata seda täpsemalt järgnevast artiklist: http://www.meiekodu.ee/index.php?go=art ... cle_id=153
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
- Heino
- Administraator
- Kontakt:
Pääningu korrust kohe kindlasti minu andmetel ei saa välja ehitada üldkoosoleku otsuse alusel. Selleks on ikka not. volitust vaja.
- Heino
- Administraator
- Kontakt:
õldkoosolekust küll. Aga otsustatakse seda siiski mitte korteriühistuseaduse ja/või põhikirja kohaselt (kvoorum) vaid siiski Asjaõigusseaduse ja Korteriomandiseaduse kohaselt.
õhistu on loodud maja haldamiseks. Igasugused juurdeehitised (parkimisplatsid, keldris, pääning) otsustab KORTERIOMENIKE üldkoosolek. Jurist Heigo Pesti tegi puust ja punaselt selgeks, et need on kaks eri asja, kuigi füüsilised isikud on ilmselt samad, aga õHISTU üldkoosolek selliseid asju ei otsusta.
Sorry!
Ikka korteriOMANIKE....
Sorry!
Ikka korteriOMANIKE....
- Heino
- Administraator
- Kontakt:
Sellest tulenevalt tulebki käituda vastavalt korteriomandiseadusest.