Tere!
Mure järgmine:
Üldkoosolekul otsustati, et tellitakse KÜ'le energiaaudit. Kas hea või halb, on palju arvamusi. Kuid küsimus on teine. Energiaaudiitori firma poolt saime töövõtulepingu, kus firma kohustuste osas on ainult 2 lauset: kohustub informeerima koheselt asjaoludest, mis takistavad energiaauditi teostamist. ja kohustub informeerima Tellijat tööde alustamisest määratud objektil.
Tuttav jurist vaatas lepingu üle ja ütles (ei tea kas õigesti), et kohustuste osas peab olema täpselt kirjeldatud mis tegevusi teostab energiaaudiitor ja mida KÜ peab saama energiaauditi lõpus.
Kas kellegil on kogemust või näiteid energiaaudiitoritega lepingutest, et mis peab olema lepingus kirjas?
Ja tegelikult mis on tähtsam, mis peab kindlasti olema energiaauditis välja toodud, et see oleks ikka põhjalik ja KÜ-le kasulik dokument, mitte mingi standardne info?
Otsisin netist sel teemal infot, kuid kas ei oska oma küsimust õigesti esitada või ei ole eriti infot ka. Kuigi energiaaudititest on väga palju räägitud.
Ette tänades,
Alex
noor juhatuse liige
Töövõtuleping energiaaudiitoriga
Moderaator:Heino
Re: Töövõtuleping energiaaudiitoriga
Soe soovitus: võta vähemalt KOLMELT erinevalt firmalt energiaauditi hinnapakkumine, netis on pakkujaid küllalt. Seejärel valite enesele meelepärase nende seast.
Kui energiaaudit tehtud ja selle eest tasutud, küsite Kredexist toetust ja saate 50% makstud summast puhtana tagasi.
http://www.kredex.ee/10783
Kui energiaaudit tehtud ja selle eest tasutud, küsite Kredexist toetust ja saate 50% makstud summast puhtana tagasi.
http://www.kredex.ee/10783
Tänud, lasnakas!
Kuid me oleme juba konkursi teinud ja saime 6 pakkumist, valisime juba mis meile meeldib rohkem. Minu küsimus oli lepingu kohta, mida sõlmime energiaaudiitori firmaga. Valisime küll firma mis pakkumise ja jutu järgi on nagu OK, kuid juristi sõnul, lepingusse peaks kirja panema väga konkreetselt mida kohustub energiaaudiitor teha.
Ma saan aru, et peaks ise teadma, mida me energiaauditilt ootame, kuid vb keegi oskab täpsemalt nõu anda, mida peab jälgima audiitori töös.
Alex
Kuid me oleme juba konkursi teinud ja saime 6 pakkumist, valisime juba mis meile meeldib rohkem. Minu küsimus oli lepingu kohta, mida sõlmime energiaaudiitori firmaga. Valisime küll firma mis pakkumise ja jutu järgi on nagu OK, kuid juristi sõnul, lepingusse peaks kirja panema väga konkreetselt mida kohustub energiaaudiitor teha.
Ma saan aru, et peaks ise teadma, mida me energiaauditilt ootame, kuid vb keegi oskab täpsemalt nõu anda, mida peab jälgima audiitori töös.
Alex
Võib-olla, on kellegil esimehel mingi leping olemas energiaaudiitorfirmaga?