Hetkel ei ole meil all koridorides infostende kuid sooviksime neid. On kellelgi kogemusi kust on võimalik antud tooteid tellida-osta.
Ma ise olen mõelnud et kuna meil seal postkastide juures palju ruumi ei ole, siis oleks 1 variandiks nö selline raamatustiilis kaaned...Keeruline seletada. Olen sellist näinud Tallinna Bussijaamas mis on plastmassis kaantega ja siis käib lahti kui raamatulehed.
Lisaks: kas mõnel KÜ on välisustele paigaldatud lukkude kaitse liistud-plaadid, mis takistaksid lukkude avamist kangiga uksepilu vahelt..
Loodan et ehk keegi saab siiski aru mida ma silmas pean..
KÜ koridori infostend/teadetetahvlid
Moderaator:Heino
Re: KÜ koridori infostend/teadetetahvlid
Mul üks KY just tellis firmalt Ortexnet OÜ . Aga raamattahvel pole paha ise KY-des seda näinud ei ole, kuidas selle sulgemisega on. Teadetetahvel on lukuga. Ukse liistudega pole kokku puutunud.
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Re: KÜ koridori infostend/teadetetahvlid
Infostendi sain Kitmanist aga nende ootejärjekord oli ikka väga metsik. Kui aja faktor pole oluline, siis tasub sealt uurida. Üleüldiselt neid vist väiksed tellimused ei huvita.
Lisaks küsisin pakkumist ka bbuksed kuid ainult ühele e-posti vastusele ma nendega rohkem kontakti ei saanud.
Lisaks küsisin pakkumist ka bbuksed kuid ainult ühele e-posti vastusele ma nendega rohkem kontakti ei saanud.
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte