Olen veidikene segaduses. Ja alustan täiesti algusest.
Meil on kaheksa korteriga blokkmaja, kus on ammu kehtinud juba selline pisike majamaksu süsteem, kus iga korter maksab ühe palju igal kuul, lihtsate asjade ostmiseks, nagu muruniiduk jne...
Samuti on meil prügiveo leping, veetarbimis leping....see selleks, teadmiseks lugejale.
Edasi tahaksin tegelikult rääkida teemal, kui korteriomanik on enemjaolt meie majas üle keskea, sis on nad harjunud teadmisega, et keskmine väljaminek kuus on kuni 300.-. Kui moodustada korteriühistu, mis saab maksugega, kas ühistu enda moodustamine, peale notarikulu ka midagi maksma läheb, mida mul, kui algajal tarvis esmaselt teada on?
Kui võtta pangalaen, mida oleks vaja võtta:
1. Korstnapitsid
2. Uus katus
3. Maja fassaadi soojustamine
4. Vundamendi soojustamine....need neli asja on esmatähtsad
5. Edasi siis trepikoja korrastamine
Kui suur on u. tagasimakse kuus, kui pikaks ajaks saab võtta pangalaenu kortermaja kordategemiseks, ja kas summa, mida võtta, on ette antud, kuidas see pangas üldse käib, mul on seda jh targem küll panga www.-lt vaadata.
Okei, see selleks, loodan, et saate mu kogenematusest üle ja oskate minda aidata

Kui olen eelnevatel koosolekutel juttu teinud KÜ-st, on kohe kõigil selline pilk, et kui paljus see maksab? Maksab see midagi? Ma ei tahaks inimesi ära hirmutada, samas ei taha ma ka anda kergelt lubadust, et see ei maksa midagi.
Ja veel, kas paberimajandust on palju? Millega ma selle asja juures peaksin arvestama?
Teate, olen Teile siiralt tänulik

Gerlika