Haltuurakorras tehtud töö
Moderaator:Heino
Meil käib majas hirmus kamm, otsitakse meeleheitlikult trepikodade remontijat. Et firmalt või FIElt tellitud remont tuleks jube kallis, siis ühe trepikoja inimesed leidsid inimese, eks oleks nõus krohvima, värvima ja pahteldama - ainult, et mitteametlikult, oma puhkuse ajast. Remondiraha lubasid koguda mustalt oma trepikoja rahvalt kokku, värvide raha tahavad ühistult saada.
Mina ei vaata sellisele tegevusele hästi, olgugi et odav - ühe trepikoja tööde eest küsib 15 000 (4 korrust). Kuidas teie?
Mina ei vaata sellisele tegevusele hästi, olgugi et odav - ühe trepikoja tööde eest küsib 15 000 (4 korrust). Kuidas teie?
Re: Haltuurakorras tehtud töö
Kas sellel inimesel on ka vastav kvalifikatsioon?
Soss-sep ei tohiks seda tööd teha.
Soss-sep ei tohiks seda tööd teha.
Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Samas jääb ka garantii ära. Kaks aastat on ikkagi pikk aeg. Pärast on ka värvi eest makstud raha maha visatud. Mina igaljuhul ei soovitaks.
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
No soss-sepaga tegu ilmselt pole, kuid küsimus tekib minu arvates ka tööde eest maksmises. Mina ei tahaks isiklikult korteriomanikuna maksta millegi eest, mis pole arvel.
Meil käib juba viiendat kuud trepikodade remont. Firma. Aga ma ütleks, et see on ikka kole, mis nad teevad. Kui karauul ei karju ja ümber teha ei laseks oleks ühel seinal struktuurkrohv viie erineva mustriga. Olevat interesneeje. Sellist lohakat tööd pole ma iial näinud. Aga sellest kirjutan hoiatuse portaali, kui tööd on lõppenud. Tahtsin lihtsalt öelda, et firma ei garanteeri kvaliteeti. Üks korralik tegija võib teha palju paremat tööd. Mingid jobud toimetavad ja teevad, mis tahavad.
Ja eks teisest küljest ole ka firmat poole töö pealt raske vahetada. Aga eks enne tuleb puust ja punaseks teha, milline täpselt ja mis värvi mingi sein peab olema, mitte laskma remontijal omaloomingut teha.
Küsimus polegi ehk niivõrd kvaliteedis, kuivõrd selle eest maksmises. Aga üldkoosolek ei saa ju teha sellist otsust, et remonditööde eest makstakse mustalt?
Küsimus polegi ehk niivõrd kvaliteedis, kuivõrd selle eest maksmises. Aga üldkoosolek ei saa ju teha sellist otsust, et remonditööde eest makstakse mustalt?
Just, mõni firma on poole hullem kui erategija. Ja siin rääkida mingist garantiist
Garantiid on alati väga hellad kohad, kõik oleneb ikkagi tegijast ja eelnevalt tehtud taustauuringust. Firma võib ka lihtsalt tegevuse lõpetada ja kus sa oma garantiid siis taga ajad. Praegu on tegelikult iga ehitus üks paras loterii, kui ise iga päev ninapidi juures oled ja asja jagad siis võid saada oodatud tulemuse, aga muidu