Rõdude varikatuse paigaldus
Moderaator:Heino
Tere kõigile:) Elan Tartus kortermaja 5.korrusel ja oman 2 rõdu. Nagu ikka on probleemiks sissesadav vihm, lumi jne. Tahaks ehitada rõdude kohale varikatust(ei taha rõdusid kinni ehitada) ja sellega seoses on mõned küsimused:
1. Milline peaks olema eelnev asjaajamine-luba ühistu käest, luba linnavalitsusest??
2. Kas keegi teab firmasid mis võtaksid sellise töö ette? Äkki keegi jagaks kogemusi?
Ja arvestades selleteemalisi eelnevaid arutlusi siin foorumis siis tegevust finantseerin ise:)
Ette tänades,
Andy
1. Milline peaks olema eelnev asjaajamine-luba ühistu käest, luba linnavalitsusest??
2. Kas keegi teab firmasid mis võtaksid sellise töö ette? Äkki keegi jagaks kogemusi?
Ja arvestades selleteemalisi eelnevaid arutlusi siin foorumis siis tegevust finantseerin ise:)
Ette tänades,
Andy
Re: Rõdude varikatuse paigaldus
Tegemist on elamu fassaadi muutmisega. Sellised tööd vajavad ehitusluba, mida saab linnavalitsusest.
LIhtsalt hea inimene 

Kas seda sab teha üksik korter eraldi? Vist ikka mitte, mis est, et oma raha eest. Vähemalt ei usu ma, et seda lubatakse.
Meie majal on 5. korrusel 3 rõdu millest 2 on minu omad. Nii et ma vajadusel finantseerin ka selle kolmada tegemist.
kas seda ehitusluba on linnavalitsusest keeruline saada?
kas seda ehitusluba on linnavalitsusest keeruline saada?