ventilatsioonikorstnad

Ehitust, renoveermist, remonti ja avariitöid puudutavad teemad

Moderaator:Heino

Vasta
protees
Liige
Liige
ventilatsioonikorstnad

Postitus Postitas protees » 23 Apr 2010 13:03

Nüüd teatas haldusfirma juht,et korstnad ei tule katuselt välja,vaid lõppevad pööningule! Et sealt imbub saastunud õhk ise välja, et pööningud ei ole nii õhukindlad,et saastunud õhk välja ei tuleks! Majas elavad suurem osa pensionärid ja me ei tea sellest ehituse värgist suurt midagi. Mida arvate?

Roland66
Haldur
Haldur
Kontakt:

Re: ventilatsioonikorstnad

Postitus Postitas Roland66 » 23 Apr 2010 17:06

O tempera o mores! Nagu ytleks endine vennasrahvas, siin ilma poolikuta ei ole midagi teha. Esiteks tehke selgeks, kes on omanikud, mulle on jäänud mulje, et omanikud olete teie. Siit ma teen järelduse, et haldusfirma teenindab teid ja teeb seda, mida teie talle ytlete, teostatud tööde eest maksate samuti teie, kui korteriomanikud. Kui talle ei sobi voi ei meeldi, peab ta endale teise töökoha otsima voi teie haldajat vahetama, iseseisvale teenindamisele yle minema. Korstnad ehitatakse katuselt välja kaselleks, et tekiks rohuvahe, mille abil korterrist ohk liigub välja. Teine aspekt on tuleohutuse seisukohast, minge uurige täästeametist järgi, mida nood sellid niisuguse variandi kohta kostavad.

Minu seisukoht on kyll selline, et töö tellite teie ja haldusfirma organiseerib ehituse, valib ehitaja jne. Tema isiklik arvamus ei pea teile korda minema. Nii nagu ytlete, nii ka jääb, korstnad taastada ja koik. Edu!

www.ekomliit.ee
Kommunismi lõpp kortermajades tulenevalt RIIGIKOHTU TSIVIILKOLLEEGIUMI KOHTUOTSUSEST Eesti Vabariigi nimel Kohtuasja number 3-2-1-146-10 ja 3-2-1-50-11
KÜ - palju toredaid inimesi!
Vox populi vox Dei

protees
Liige
Liige

Re: ventilatsioonikorstnad

Postitus Postitas protees » 23 Apr 2010 22:42

Tänu Rolandile! Seda tahtsingi kuulda! Kõik õige - oleme omanikud, aga haldaja on valla peale ÜKS ja ainus! See on- vallaosalusega ettevõte. Aga siiski tänu, peame midagi ise välja mõtlema!

Vasta