EI SOOVITA: Easy Service OÜ (torutööd jms)

Tahad midagi, kedagi soovitada või mitte, postita siia.

Moderaator:Heino

Vasta
Kytt
Revident
Revident
Postitusi:184
Liitunud:19 Juul 2011 23:48
Asukoht:Harjumaa
EI SOOVITA: Easy Service OÜ (torutööd jms)

Postitus Postitas Kytt » 13 Mai 2013 00:44

Pikk lugu, kuid lõppkokkuvõttes väljastab firma ülimalt segase arve, millelt pole võimalik välja lugeda, kustkohast need numbrid siis välja imeti. Korteriomanikele antakse akt, millel puudub teostatud töö maksumus, sest "Natšalnik znajet"...
Palvele kirjutada asi detailselt lahti tuleb natšalnikult vastuseks: "meil pole sellisteks tühiasjadeks aega, jagage korterite vahel ära". Töömeestel pole kaasas elementaarseid töövahendeid, küsivad "Hozjain, u tebja kljutš na 17 jest?" jne jne. Palusin kaks korda, et keldrisse jäetud materjalide pakkematerjalid viidaks prügikastidesse, ei mingit tolku. Maha see kõik neist jäi. Ühesõnaga - lagastamine ja pohhuism. Easy on selle firma nimes ehk see, et vaadatakse, kuidas endal kergem oleks. Kliendi soovid ei huvita.



Kasutaja avatar
Thom
Revident
Revident
Postitusi:170
Liitunud:01 Veebr 2008 20:22
Asukoht:Tallinn

Re: EI SOOVITA: Easy Service OÜ (torutööd jms)

Postitus Postitas Thom » 14 Mai 2013 12:27

Ma ei taha Kytile vastu vaielda, aga annan ka omapoolse hinnangu. Meie KÜ on seda firmat juhutöödel kasutanud viimasel 3-l aastal. Kokku vast nii 6-7 korda. No ja ega ma neid nii palju polekski kasutanud, kui kogemus poleks positiivne.
Nad on vahetanud püstakutorusid, täitnud vuuke, nüüd hakkavad trepikoda remontima jne.

Alati tehakse enne mulle konkreetne ja detailne pakkumine. Tõsi küll, arve tuleb lakooniline, kus on ära toodud ainult viide pakkumisele. Aga kui pakkumine on olemas, siis pole see probleem.

Äkki mulle on seni juhtunud asjalikumad inimesed sellest firmast...



Kytt
Revident
Revident
Postitusi:184
Liitunud:19 Juul 2011 23:48
Asukoht:Harjumaa

Re: EI SOOVITA: Easy Service OÜ (torutööd jms)

Postitus Postitas Kytt » 20 Mai 2013 23:04

Ma jään raudselt arvamusele, et seda firmat ei saa soovitada.
Üritasin küll lepingut sõnastada võimalikult detailselt (iga korteri kohta eraldi tööde akt), kuid ma ei tulnud selle peale, et keegi võiks olla nii nahhaalne, et jätab aktile kirjutamata summa. Polegi mingit summat. On ainult venekeelsed, arusaamatud kritseldused. Ja kui küsin, et ole hea kirjuta lahti, siis tuleb vastuseks: "Rohkem ei saa aidata. Teil on hinnapakkumine ja materjali summad" Hinnapakkumises pole aga välja toodud, kui palju maksab "nippel" või aluplex toru meeter jne jne. Kuid just sellest ju nende tööd koosnevad. Kuid see on köömes selle kõrval, mis alles takkajärgi välja hakkab tulema.
Üks korter, kus nad teostasid "elektritöid", küsis "kas boileri voolujuhtme stepslisse pistmine on elektritöö"? Ja aktil on kirjas "rikkevoolukaitsme paigaldus". Pole ühtegi automaati kuhugile paigaldatud. Mitte ühtegi kaabli veetud. Ja siis vastab firma omanik kliendi küsimusele "Ma ei saa teid aidata" - hea valik tõepoolest.
Ma olin nii naiivne, et võtsin tööd paberil vastu ka, no ei uskunud, et nii paadunud moel püütakse valetada. Mis seal ikka, söön selle supi ära. Kuid hoiatan tõsiselt: Jevgeni Roždestvenski ja tema Easy Service OÜ ei ole teie kõige arukam valik. Ärge langege ilusa kodulehekülje jne. lõksu!

Täiendus. Küsimusele "Miks on aktil tööd, mida pole reaalselt teostatud?" tuli vastuseks: "Kui töö ei ole tehtud mis küsimus ma ei saaaru."

Kas te soovite ajada asju sellise tegelasega?



Vasta