EKÜL

Teised probleemid

Moderaator:Heino

Kas sinu KÜ on saanud mingit kasu EKÜL kuulumisest?

Hääletus lõppes 19 Mär 2008 13:36

JAH
2
22%
EI
6
67%
EI OSKA VASTATA
1
11%

Hääli kokku: 9

Valge
Linnapea
Linnapea
Re: EKÜL

Postitus Postitas Valge » 22 Jaan 2008 20:50

Mis me ikkagi selle tasu eest saame?
Selles oli algselt küsimus :)

Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)

Kasutaja avatar
Heino
Administraator
Administraator
On tänanud: 10 korda
On tänatud: 4 korda
Kontakt:

Postitus Postitas Heino » 22 Jaan 2008 20:54

Kunagi kui ühistu lõime siis astusime ka liitu. Heas usus, et nüüd hakkab paremini minema, seda enam et Minu Vara aeg lõhkus meie maja otseses mõttes ära. Kahjuks seda ei tulnud, tuli ainult Elamu postkasti.
Kui välja arvata soodustused erinevatelt koolitustelt ja raamatutelt siis sain väga häid sõpru seoses nende koolitustega, kellega sai väga palju arutatud erinevatest elamutega seotud probleemidest.

Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte

sirts
Linnapea
Linnapea
Kontakt:

Postitus Postitas sirts » 22 Jaan 2008 21:08

Julgen lisada, et just tänu neile ühistujuhtidele, kes käivad koolitustel ja suhtlevad omavahel, püsivad ühistud ja püsib ka liit. Tänu neile koolitustele saavad paljud ühistujuhid üldse aimu, kuidas peab ja kuidas ei tohi majandada. Liit on ikkagi püüdnud hoida ühistuid normaalselt toimivatena just eelkõige läbi koolituste.
Aga tahaks küsida, et millist kasu siis ühistud liidult ootavad? Mis on see miski, mida liit ei paku? Kas keegi oskab sõnastada?

majaka
Juhatuse liige
Juhatuse liige

Postitus Postitas majaka » 22 Jaan 2008 21:10

Kui ma ühistu loomisega alustasin 1999a, siis oli küll EKYList palju kasu. Suhtumine oli kuidagi parem. Telefoni teel sai palju asju aetud .Ja foorum oli asjalik.
Aga nüüd on siginenud Tallinna bõroosse mitmeid ametnikke ja mina oma küsimustele pole sealt lahendusi saanud.
Käisin ka korra tasuta vastuvõtul juristi juures linnavalitsuses. Aga vastus oli üldsõnaline, mida ma ise teadsin. Aga juriidilistes küsimustes otsustavad just nüansid, mida kõik ei tea. Või mida ei reklaamita.

sirts
Linnapea
Linnapea
Kontakt:

Postitus Postitas sirts » 23 Jaan 2008 07:44

Liit on pisut väsinud jah, ehk siis on mõõnaperiood. Üsna normaalne, et elu kulgebki tõusude ja mõõnadega. Kui see mõõnaperiood liiga kaua ei kesta, siis liit ehk päris ära ei sure. Aga oht on olemas. Igasugune organisatsioon, eriti aga MTÜ püsib ju ikka ja ainult tänu väsimatutele eestvedajaile. Kui eestvedajad kaovad ära, võib surra ka MTÜ. Nüüdseks juba 11 aastat tegutsenud EKÜL peaks olema tänaseks juba päris tugev. Ent ka tugeval on nõrkusi.

Kasutaja avatar
ergon
Haldur
Haldur
On tänanud: 1 kord

Postitus Postitas ergon » 23 Jaan 2008 11:07

Kindlasti oli 10 aastat tagasi vaja ühesugust liitu ja nüüd teistsugust. Keskkond on kõvasti muutunud ja tõesti enam ei lepita ajakirja saamise ja hinnasoodustustega. Järeleme mõeldes ei oskagi öelda mida ma EKÜL tahaks aga selle raha eest on saadav liiiga väärtusetu.

Vasta