Juhatus

Juhatuse liikmetest ja juhatuse liikmetele

Moderaator:Heino

Vasta
Kasutaja avatar
ergon
Haldur
Haldur
On tänanud: 1 kord
Juhatus

Postitus Postitas ergon » 16 Juun 2011 11:03

6 aastaga lähevad üldkoosoleku korraldamised jäjest libedamalt. Eilne koosolek kestis 41 osalejaga ainult 45 minutit. Esimestel aastatel läks 2 kuni 3 tundi. Valiti järgmiseks kolmeks aastaks juhatusse ehk läheb 7 aasta. Vahest tekib küsimus miks ma seda teen ja vastus on alati kes siis veel, sest pole ju kedagi.

pimeloom
Linnapea
Linnapea

Re: Juhatus

Postitus Postitas pimeloom » 16 Juun 2011 11:19

Sa oled tubli, aga eks sa tead seda isegi. Ma imetlen Sinu (ja teiste sinusuguste) valmisolekut ühistu juhtimisega tegeleda. Minu jaoks oli päev, mil ma sellest vabaks sain, ikka tõeline pidupäev.
Edu Sulle!

LIhtsalt hea inimene :P

Kasutaja avatar
Heino
Administraator
Administraator
On tänanud: 10 korda
On tänatud: 4 korda
Kontakt:

Postitus Postitas Heino » 16 Juun 2011 17:21

Mul põhimõtteliselt sama seis :), et kes siis veel. Aga kahjuks meil selle 7 aastaga pole midagi suurt muutunud, kuna ei suuda inimeste mõttemaailma muuta ja seal kus seistakse sinna ka sit......

Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte

pimeloom
Linnapea
Linnapea

Postitus Postitas pimeloom » 16 Juun 2011 20:21

Ma lahendasin selle "kes siis veel" sedasi, et vahetasin elukohta. Tulin juurtele lähemale.

LIhtsalt hea inimene :P

Kasutaja avatar
ergon
Haldur
Haldur
On tänanud: 1 kord

Postitus Postitas ergon » 17 Juun 2011 14:53

Ma pean igal aastal koosoleku lõpus väikese manitsusmonoogi, et ei ole ilus pürgi maha loopida ja rõdult konisid alla visata, et ikka arvestame üksteisega ja ei kuula südaöösel muusikat nii, et naabrid ka sellest osa saavad. Siis nad kuulvad ja vaatavad selliste süüdlaslike silmadega ja noogutavad mõistvalt . Tulemus on aga ikka sama aga ma loodan, et läheb järjest paremaks ja paremaks.

Vasta