Küttesüsteemi läbipesu
Moderaator:Heino
Kas on kellelgi olnud kokkupuudet küttesüsteemi läbipesuga ja millised on olnud tulemused?
Re: Küttesüsteemi läbi pesu
Varem iga aasta solgutati, aga nüüd on loobutud. Seda roostet ja savi ei saa veega voolates välja pesta.
Etem on vahetada torustik ja radiaatorid. Roostetanud torustiku ava on jäänud nii väikeseks,et pliiats mahub sisse.
Etem on vahetada torustik ja radiaatorid. Roostetanud torustiku ava on jäänud nii väikeseks,et pliiats mahub sisse.
Läbipesu.Kui teha siis keemiline. Kuid kui palju see tulemust annab on iseasi .Nii nagu firma AGR OÜ seletas. Kas te puhastate sisemiselt millegagi,See ainult surveveega solgutamine, nii nagu kirjutab eelnev kirjuytaja Rewa2. Muidugi mingi sodi tuleb välja. Firmad on huvitatud igasugusest tööst. Kui teha läbipesu siis 4 aasta tagant ja ka ainult keemilise Sisselasta tavavett ei ole hea. Kuid tean ühistut , kes pani Bauersüsteemi. On väga rahul-. Vähenes küttehind m2-le. Ma ei tee reklaami. Oma majas vahetasin radiaatorid. 60 MWH-di aastas võrreldes eelnevate aastatega oli vähem. Vahetasin 2006. 32 kort.
mul teema selles et viimased 10 aastat pole pestud ja kui ma lasin vahetada 3st ventiili tuli sealt ikka puhast mudamoodi ollust lasen prooviks pesta ja siis nö termoveega täita sest kahtlustan et eelmine esimees kui termosõlme vahetati lasi süsteemi tavalisest külmavee kraanist tüita
Re: Küttesüsteemi läbipesu
Baueri firma käis ka meie ühistu koosolekul ja pakkusid Bauer magneti paigaldust külmale veele hinnaga 120000.- Otsustati loobuda.
http://www.bauer.ee/?m1=35
Ma ise ostsin FEB kauplusest püsimagnetid külmale veele... aga pole mingit vahet. Ikka jääb kaltsium vee sisse. Pidi kaltsiumi lõhustama 12 tunniks !! Nii reklaamiti....
http://www.bauer.ee/?m1=35
Ma ise ostsin FEB kauplusest püsimagnetid külmale veele... aga pole mingit vahet. Ikka jääb kaltsium vee sisse. Pidi kaltsiumi lõhustama 12 tunniks !! Nii reklaamiti....
Re: Küttesüsteemi läbipesu
Nii, nagu kirjutas rewa2, on kõige mõistlikum ja ka odavam renoveerida kogu küttesüsteem. Pesud ja hiljem mingid magnetid on enesepettus. Kui tahate hiljem radikatesse täitevett on seda mõistlik osta otse kaugkütte firmalt. Sama vesi mis tuleb majja kaugkütte trassist. Ei ole kallis vesi. See eest aga korralikult pehmendatud. Olen torijüri juba aastakümneid (varsti pensile). Näinud igasugust jama. Soovitan kõik Nöukaaegsed süsteemid välja pilduda. Vähemalt 1 torusüsteemid. Neid ei anna kaasaegseks kuidagi nikerdada. Lõpptulemus on kõige odavam. Kes kangem mees, mingu üldse maaküttele. Energiahinnad tõusevad pidevalt. Emake maa aga ei tõsta kunagi. Maaküte aga eeldab täpset arvutust ja korralikku firmat (tegijat).